Wij delen graag actueel nieuws en ontwikkelingen over onze ogranisatie maar ook slimme toepassingen van onze diensten.

Vacature

IAM consultant

IAM consultant IAM Consultants die ervaring hebben met één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden: projectmanagement, governance, business of IT. Projectmanagement: planning en opzet van

Lees meer »
Nieuws

De belangrijkste succesfactoren van een IAM-implementatietraject

Steeds meer organisatie zijn doordrongen van het belang van Identity & Access Management (IAM). Het is een belangrijk uitgangspunt voor veilig en transparant informatiemanagement en de juiste databeveiliging. Maar hoe pak je het aan als je hier als organisatie serieus werk van wilt maken? Fons Breedeveld, expert op het gebied van projectmanagement bij IAM-implementaties, vertelt het je in deze blog.

Lees meer »
Nieuws

Businessprocessen, de kapstok van IAM

Als je als organisatie serieus werk wilt maken van je Identity & Access Management (IAM), volstaat de selectie van een goede tool niet. Misschien nog wel belangrijker is het optimaliseren van je businessprocessen. Maak inzichtelijk wat je gaat doen en waarom, op het moment dat je je toegangsbeheer professionaliseert en je identiteitsbeheersing naar een hoger niveau tilt, adviseert Carmelo Trouwborst, consultant IAM en Gegevensbescherming bij IAM in control.

Lees meer »
Role mining

Webinar Role mining

Op vrijdag 22 april om 10.00 vindt er weer een nieuw webinar plaats van IAM in control: ‘Role mining als een service in de praktijk

Lees meer »
Nieuws

Waarom role mining en de implementatie van een IAM oplossing onlosmakelijk verbonden zijn

Om de toegang tot applicaties en systemen beter, efficiënter en veiliger te regelen, is toegangsbeheer op basis van rollen of attributen – of een mix – een must. Bij de praktische invulling van Role Based Access Control (RBAC) en Attribute Based Access Control (ABAC) speelt role mining een belangrijke rol. Stev Veninga, consultant bij IAM in control, legt in deze blog uit wat role mining is en wat je eraan hebt. Verder stelt hij dat betrokkenheid van de business en goede communicatie een must is.

Lees meer »
Categorieën

Recente berichten;