Experts IAM in control

Wij zijn specialisten op het gebied van Identity & Access Management. Onze consultants zetten zich elke dag in om het autorisatiemanagement te verbeteren bij onze klanten. Met enthousiasme en liefde voor het vak zorgen we ervoor dat er organisaties de regie voeren over IAM en ‘in control’ zijn en blijven. Graag stellen we onze medewerkers aan je voor:

Jean-Pierre Vincent

IAM adviseur, projectmanager en directeur

“In onze wereld werken we steeds meer digitaal en alles wordt dynamischer. Daar gaan de ontwikkelingen ten aanzien van Identity & Access Management volop in mee en het is belangrijk dat organisaties dat ook doen. Dat dit op een veilige manier dient te gebeuren is essentieel en tegelijkertijd ook complex. Ik zorg ervoor dat organisaties mee gaan in de veranderingen en dat zij de IAM-processen in de organisatie hierop aanpassen. Alleen zo kan een organisatie hierover de regie voeren en toezien op een juiste en veilige toepassing ervan. In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel ervaring opgedaan als manager van grote IAM-projecten en ik weet daardoor complexe vraagstukken te vertalen naar concrete projectdoelstellingen. Ik ben pas tevreden als elk project succesvol is neergezet. Samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan en hiermee weet ik de juiste teamspirit te creëren. Verder ben ik een innovatief en holistische denker. Door kennis met elkaar te delen wil ik ook weer kennis verrijken. Als ik niet aan het werk ben, zit ik bij voorkeur met een goede, volle rode wijn samen met mijn gezin in de tuin of maak ik een heerlijke fietstocht door de duinen.”

Martijn Moerbeek

IAM Consultant

“Voor organisaties is het voldoen aan alle weten en regels rondom privacy een steeds grotere uitdaging geworden. De maatregelen rondom informatiebeveiliging die hierbij nodig zijn, maakt deze uitdaging zo niet nog groter. In deze op het oog verstikkende maatregelen liggen echter ook vaak kansen om te groeien als organisatie. Als opgeleid jurist en gecertificeerd privacy-expert ben ik bij IAM in Control werkzaam als IAM Consultant. Ik vind het iedere keer een uitdaging om de uiteenlopende werelden van business, IT, privacy en alle wetten en regels die elk vakgebied met zich meebrengen samen te brengen. Ik wil organisaties ervan kunnen overtuigen dat deze werelden elkaar niet hoeven te bijten, maar heel goed als een geheel kunnen functioneren om zo de beste resultaten neer te kunnen neerzetten. Buiten mijn werk ben ik graag creatief bezig met het schrijven van verhalen en het maken van kaarten.”

Carmelo Trouwborst

IAM Consultant

“We leven in een tijdperk waar informatie, grip hebben op informatie en verantwoording afleggen over het gebruik van informatie steeds meer een centrale rol innemen voor organisaties in de publieke én private sectoren. Informatie beslaat voor de meeste organisaties een aanzienlijk deel van hun kapitaal. Het is belangrijk dat organisaties dit kapitaal goed beveiligen. Moderne bedrijfsvoering kan eigenlijk niet meer bestaan zonder een visie op informatiebeveiliging. IAM biedt organisaties een gestandaardiseerde, overzichtelijke manier om toegang tot informatie te regelen en zo diefstal of misbruik van informatie tegen te gaan. Sinds een aantal jaar zet ik hiervoor mijn kennis en expertise in als IAM Consultant bij IAM in Control. Hiervoor heb ik vooral gewerkt als informatiebeheerder in de financiële sector. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van consulten bij diverse overheidsinstellingen over het implementeren van Role Based Access Control en geef ik diverse organisaties advies over hoe te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming, beter bekend als de AVG. Ik heb een (hbo-) opleiding gevolgd in rechten en ook heb ik bedrijfskunde gestudeerd.”

Simone Westerhout

Marketing

“Sinds augustus 2018 ben ik bij IAM in Control werkzaam voor als Officemanager. Samen met mijn collega’s ben ik medeverantwoordelijk voor verschillende backoffice-taken. Hierbij moet je denken aan HR, Financiële administratie en Sales. Mijn focus ligt met name op de salesondersteuning, van klantwens tot offerte en opdrachtbevestiging. Ook draag ik zorg voor de juiste contractuele- en administratieve afhandeling en ondersteun ik de directie op verschillende vlakken. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik begeleidster van het handbalteam van mijn jongste dochter. Ook mijn oudste dochter zit op handbal, wij zijn dus vaak op de handbalvereniging te vinden. Verder houd ik van winkelen, goede series kijken en gezellig met vriendinnen een drankje doen.”

teammember_arnold

Arnold Keizer

IAM Consultant

“Met een rijk verleden aan IT ervaring, heb ik mij in de laatste zeven jaar gespecialiseerd in IAM binnen de bancaire sector. Een interessante en vooral dynamische IAM-omgeving. Steeds meer bedrijven zien het belang in van IAM en gaan hiermee aan de slag. De verschillen in het volwassenheidsniveau maakt het voor mij persoonlijk interessant omdat er in elke fase ruimte is voor verbeteringen. Mijn ervaring en persoonlijke interesses zijn breed. Ik zie mijzelf als een T-Shape profiel, ik ben een generalist en een specialist. Ik woon samen met een studerende zoon en mijn andere zoon is het huis uit. Ik sport veel en schrijf  een boek over mijn sport. Naast mijn baan doe ik vrijwilligerswerk voor een stichting en besteed ik graag veel tijd aan mijn vrienden waardoor ik mij nooit verveel.”

Ron Busselaar

IAM Consultant

“Ik ben altijd een ICT-consultant geweest in de breedste zin van het woord, maar wilde mij graag specialiseren in de vlakken die er écht toedoen in het huidige automatiseringstijdperk. Identity & Access Management is daarmee de deur naar de toekomst. Een toekomst waar organisaties hun IAM processen op orde hebben, ze effectiever en efficiënter kunnen inrichten en kunnen aantonen volgens de steeds scherper wordende wet- en regelgeving (AVG) dat zij ”in control” zijn. Daar wil ik graag een belangrijke rol in kunnen spelen als IAM consultant bij IAM in control. Zelf heb ik veel ervaring opgedaan op dit vlak en een universitaire opleiding genoten in Information Management. Daarom voor mij een logische stap in mijn loopbaan om mij verder toe te spitsen in IAM- de basis van vele aspecten die informatietechnologie rijk is.”

 

Rick Thiele

IAM Consultant

“In mijn loopbaan als systeembeheerder, technisch architect en IT consultant, ben ik vaak in aanraking gekomen met Identity Access Management – waar ik me nu in specialiseer. Ik heb veel ervaring bij de overheid: van gemeentes, Rijkswaterstaat, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam tot de Koninklijke Marechaussee. Bij mijn laatste werkgever, een bedrijf dat software ontwikkelde voor de Forensische opsporing van de Nationale Politie, werkte ik als technisch IT consultant. Ik hield mij bezig met de interne automatisering en fungeerde als een intermediair tussen de klant en de ontwikkelaars. Een rol die mij goed past en ik ook graag vervul voor mijn klanten van IAM in control.

Verder ben ik een liefhebber van sport (kijken). Ik ben al decennialang te vinden op een badmintonbaan. Als sinds het begin doe ik dit ook in competitieverband – al ben ik inmiddels bij de kelderklasse beland, aan fanatisme geen gebrek. Ik vind het leuk om mijn kennis van (on)zinnige feitjes (Discovery Channel) ten toon te spreiden in pub quizzen. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.  Ik houd van socializen met vrienden en spendeer ik graag tijd met mijn vriendin, vier kinderen en drie kleinkinderen.”

Marc v Hamersveld website

Marc van Hamersveld

IAM Consultant

“Het beveiligingen van informatiesystemen heeft door de digitale transitie een vlucht genomen. Zeker nu wij als samenleving steeds meer waarde toekennen aan informatie en dit een belangrijke rol inneemt in het digitale landschap. De waardering van bedrijfs-en persoonsgegevens staat hiermee onherroepelijk in lijn met het risico dat gepaard gaat met deze vorm van informatiebenadering. Het classificeren van data is naar mijns inziens een cruciale stap bij het tot stand brengen van een veilig informatiemanagement systeem. Het visueel maken van het informatielandschap is voor mij een belangrijke eerste stap om tot een juiste waardebepaling te komen. Vanuit mijn expertise in de rol als applicatie-en keten monitoring leg ik gemakkelijk de verbanden in de informatiestromen en stel deze ter discussie. Hierbij is de vraag of de informatie waarde toevoegt en op welke wijze de veiligheid af te dwingen is. Het is wenselijk om binnen dit plaatje te komen tot de KPI’s (essentie) en de thresholds (waarden) om de efficiëntie van de maatregelen te kunnen valideren. Ik kan vanuit mijn rol bedrijven en organisaties helpen om het informatielandschap in kaart te brengen om zo een startpunt te creëren om te komen tot het beveiligen van de bedrijfsassets. Naast mij aan te spreken op het gebied van informatiebeveiliging, kun jij mij ook aan mijn mouw trekken als het gaat over onderwerpen als geschiedenis, fotografie en filosofie. Deze interessegebieden voeden mij creativiteit en levenslust. Ik ben dan ook geregeld te vinden in musea, in de natuur en aanwezig bij lezingen over de grote denkers van deze aarde.”

Wim Baas

IAM adviseur

“Identity & Access Management is verweven met veel andere zaken, zoals identificatie, inlogmanagement, cybersecurity, informatieveiligheid en audit. IAM vormt hierin het belangrijkste element, en is in mijn beleving zelfs de basis. Na ruime ervaring te hebben opgedaan op het vlak van sales- en accountmanagement, consultancy en internationaal projectmanagement in verschillende (leidinggevende) posities heb ik IAM in Control opgericht. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid dat alle medewerkers in ons team op een prettige manier en zorgeloos hun werk kunnen doen. In mijn vrije tijd sport ik nog altijd erg veel. Samen met mijn vrouw maak ik ook graag lange wandelingen met onze twee grote honden. In het weekend en in de vakanties varen we graag door Nederland op onze boot.”

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Matthijs Kempers

IAM adviseur, projectmanager en directeur

“In toenemende mate zie je dat organisaties steeds meer doen om de veiligheid van hun informatie te waarborgen en ook te voldoen aan alle wetten en regels die er zijn. Ik adviseer opdrachtgevers hierbij op pragmatische en resultaatgerichte wijze. Daarnaast zorg ik er als projectmanager voor dat plannen gerealiseerd worden; van het opzetten, implementeren tot en met het beheren van Identity & Access Management-omgevingen. Daarnaast ben ik door het behalen van een MBI in staat om klanten te helpen bij het vertalen van de bedrijfsstrategie naar effectieve IT-oplossingen. In mijn vrije tijd sport ik veel, van fitness tot golf. Verder woon ik samen met mijn gezin met veel plezier in Utrecht en ga ik graag uit eten met een lekker wijntje erbij.”

Fons Breedeveld

IAM Consultant

“Met vijftien jaar werkervaring als ICT- en projectmanager heb ik een brede kijk op IT ontwikkeld; van complexe infrastructurele projecten tot softwareontwikkeltrajecten. Mijn expertise binnen het team van IAM in Control ligt vooral op het vlak van projectmanagement, maar ook ‘onder de motorkap’ van een IAM-applicatie vind ik prima mijn weg. De technische implementatie van bijvoorbeeld SmartAIM (een van de IAM-applicaties waarmee we werken) kan ik grotendeels zelfstandig uitvoeren. Informatiebeveiliging is voornamelijk de veilige toegang tot systemen en informatie. De sleutel tot deze toegang ligt binnen het domein van identiteits- en toegangsbeheer. Verder ben ik vader van vier bijna volwassen kinderen en in mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Wandelen en kanoën zijn dan mijn voornaamste buitenbezigheden. Ook lees ik graag een goed boek als ik hier de tijd voor heb en zet ik mijn kennis en expertise over IT graag vrijwillig in voor goede doelen.”

Bart Engelhart

IAM Consultant

“Identity & Access Management ofwel IAM is voor mij een belangrijk aspect van informatiebeveiliging,  een onderwerp dat in deze digitale tijd bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Als IAM Consultant help ik organisaties graag bij het inrichten en implementeren van IAM. Stuk voor stuk zijn dit interessante trajecten waarbij veelal de gehele organisatie geraakt wordt, zowel op het vlak van medewerkers als bedrijfsprocessen. En omdat we bij IAM in control een sterke visie en werkwijze hebben op Identity & Access Management, merk ik in de praktijk dat er in alle lagen van organisaties zeer positief op resultaten van onze trajecten gereageerd wordt. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen grote en complexe organisatie- en IT-structuren, waarvan de laatste tien jaar hoofdzakelijk op het vlak van IAM en heb ik grote en middelgrote organisaties geholpen bij het implementeren van IAM-trajecten. Daarnaast en met name daarvoor heb ik verschillende ICT-beheerdersfuncties vervuld. Met mijn gezin ben ik woonachtig in het mooie Epe en buiten het werk ben ik geregeld op de mountainbike te vinden in de bossen van de Veluwe. Daarnaast onderhoud ik met veel plezier mijn netwerk aan vrienden, welke in de loop van de jaren bijna allemaal weer in Epe zijn komen wonen. Heb ik dan nog tijd over, dan dan maak ik graag een wandeling in het bos of een fietstocht langs de IJssel.”

Mick Lemmerman

IAM Consultant en projectmanager

“Informatieveiligheid gaat in mijn beleving niet alleen over technologie. Het raakt juist alle aspecten in een organisatie, denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsprocessen in een organisatie en het bewustzijn van hun medewerkers voor mogelijke risico’s en hoe hiermee om te gaan. Identity & Access Management ofwel IAM is een belangrijk instrument in deze ‘jigsaw puzzle’ om informatieveilig te kunnen werken. IAM komt het beste tot zijn recht wanneer hier in de hele organisatie draagvlak voor is en een-op-een is aangesloten op de bedrijfsprocessen van een organisatie. Als IAM Consultant en projectmanager bij IAM in Control werk ik altijd toe naar een optimaal resultaat. Ik ben pragmatisch ingesteld en nauw betrokken bij mijn werk en in een team. Ik ben pas tevreden als een project succesvol is afgerond. Met meer dan dertig jaar werkervaring in de ICT-wereld (onder andere bij Philips, Siemens en Oracle) heb ik veel technische kennis opgebouwd in voornamelijk internationale omgevingen. Ik weet hiermee als geen ander een brug te slaan tussen technologie en de daadwerkelijke ‘business’.”

Stev Veninga

IAM Consultant

“Informatieveiligheid wordt in mijn beleving steeds belangrijker naarmate we meer en meer digitaliseren in onze wereld. Bewustwording voor risico’s neemt gelukkig steeds meer toe, maar er is nog veel werk aan de winkel. Voor IAM geldt dat eigenlijk ook; er zijn nog veel stappen hierin te zetten. Investeren in IAM is een must en verdient zich sneller terug dan je denkt! Binnen het team van IAM in Control ligt mijn expertise vooral in het inrichten van het rollenmodel, onder andere met behulp van rolemining. Dit is een techniek om de bestaande autorisaties van medewerkers in een organisatie te analyseren met behulp van matrices. Ook span ik me graag in voor goede en actuele (proces)beschrijvingen. Door zorgvuldig en respectvol met klanten om te gaan, heb ik veel kunnen realiseren. Ik heb mij nu zover ontwikkeld om ook als functioneel beheerder van de IAM-applicatie SmartAIM aan de slag te kunnen gaan. Samen met mijn vrouw woon ik in Haarlem en ben ik de trotse vader van een zoon en een dochter. Buiten het werk ben ik graag met mijn vrouw in haar doe-tuin te vinden om even ‘back to earth’ en tot rust komen. Lichaamsbeweging vind ik ook belangrijk, dus ik maak graag lange wandelingen en doe aan fitness.”

Martijn Verhagen

IAM Consultant

“Hoe veilig zijn de bestaande werkprocessen in jouw organisatie? En worden deze wel eens gecontroleerd op veiligheid? Zeker nu alles in rap tempo digitaliseert, spelen vraagstukken op over welke personen bij welke informatie kunnen en hoe dit in de bedrijfsvoering past. IAM is daarmee een vakgebied wat volop in beweging is en mij daarom intrigeert. Met mijn opleidingen binnen (technische) bedrijfskunde, ervaring binnen IT en inzet van Lean en Agile kan ik goed de brug slaan tussen IAM en efficiënte processen in je bedrijfsvoering. Daarbij ga ik graag verder dan alleen een advies – ik breng het graag voor onze klanten in de praktijk zodat ze direct effect zien. In mijn vrije tijd sport, wandel en fiets ik graag om samen met mijn vrouw en drie kinderen de natuur en steden te verkennen.”

Luciënne Baas

HR Manager

“Personeel is het belangrijkste onderdeel van de organisatie: zonder goed personeel kan IAM in control niet functioneren. Hierom optimaliseer ik als HR manager de processen op dagelijkse basis zodat medewerkers op een prettige manier hun werk kunnen doen. Werknemerstevredenheid, ontwikkelingsmogelijkheden en werkprestaties staan hierbij centraal. Mede door het behalen van mijn BSc. Bedrijfskunde, MSc. Strategic Entrepreneurship en MSc. HRM – cum laude, zie ik continu innovatieve mogelijkheden die deze centrale punten verbeteren. Na een dag op kantoor reis ik terug naar Rotterdam, waar ik samenwoon met vriendinnen. Als we geen etentje of borrel hebben, ben ik aan sporten. Hockey, tennis, golf- en windsurfen zijn mijn favoriet, maar ik sta ook regelmatig in de sportschool te zwoegen.”

Gerda van Daalen

Officemanager en financieel medewerker

“Als dochter van een ondernemersgezin heb ik altijd veel passie gehad voor de cijfertjes. Na beëindiging van de onderneming van mijn ouders heb ik besloten om de financiële sector in te gaan. In het begin was de administratie nog handmatig maar al snel kwam de computer in het vizier. Zowel het inboeken van kas, bank, inkoop en verkoop ben ik in de loop der jaren steeds verder gaan specialiseren. Jaren bezig geweest met debiteurenbeheer maar de voorkeur ging toch weer uit naar het werken in een volledige administratie. In februari 2022 begonnen bij IAM in control als Financieel / Backoffice medewerker. Mijn werkzaamheden zijn divers, uitdagend en vooral niet saai. Ook is er ruimte voor sociaal contact, wat ervoor zorgt dat je je welkom voelt. Ik ben blij dat ik een onderdeel mag zijn van: “IAM in control”. Zakelijk en privé wil ik graag in balans houden. Naast mijn werk ga ik regelmatig met mijn man er op uit voor een hapje en drankje, fietsen en genieten van een zonnige vakantie. Als trotse moeder van een zoon, dochter, schoondochter/zoon, bonus dochter en 2 kleinkinderen geniet ik volop van hun aanwezigheid.”