Onze Kernwaarden, Missie & Visie

Missie en visie

Alle organisaties in Nederland veilig en efficiënt laten werken door onze hoogwaardige Identity & Access Management dienstverlening. Wij ontzorgen organisaties met onze up-to-date en innovatieve consultancy en tooling, zodat zij veiliger kunnen werken en meer businessvoordeel behalen. Daarmee brengen we de volwassenheid van IAM bij elke klant naar een hoger niveau. 

DNA

Verantwoordelijk, resultaatgericht en onszelf continu blijven verbeteren en vernieuwen, dat is IAM in control! Als team kunnen we dit waarmaken omdat autonomie, persoonlijke groei en een goede sfeer een belangrijke rol spelen in onze organisatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door verbinding te maken met alle betrokken stakeholders. Goede samenwerking en communicatie is daarbij een must zodat we elk IAM-project succesvol afronden.

Onze Kernwaarden

Verantwoordelijkheid

Iedereen mag bij ons zelf kiezen hoe en waar je werkt. Deze vrijheid creëren we samen doordat we open en eerlijk met elkaar communiceren en elkaar vertrouwen. Deze manier van werken past ons ook natuurlijk richting opdrachtgevers; we stemmen duidelijk de werkwijze af die voor alle betrokkenen voor het beste resultaat zorgt. Verantwoordelijkheid nemen, de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen, veel zelfstandigheid… allemaal dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn. Zo kom je maximaal tot je recht. Daar wordt iedereen beter van.

Resultaatgericht

We verrassen met resultaat. Afgesproken doelen behalen we, want ‘afspraak is afspraak’ vinden we belangrijk. We leveren hoogwaardige diensten zoals je gewend bent van grote consultancybedrijven, maar wij gedragen ons anders. Bij ons geen dure maatpakken en een uurtje-factuurtje-cultuur. Wij staan met onze voeten in de klei: down-to-earth en informeel. Wij zijn betrokken en harde werkers. Mouwen opstropen en gaan!

Continu verbeteren en vernieuwen

U vraagt wij draaien? Wij kijken verder dan de vraag en zien het grotere plaatje. We zien kansen, weten van aanpakken en willen altijd het beste uit de opdracht en onszelf halen. Groei betekent voor ons voorop lopen in ontwikkeling en kansen signaleren en omarmen. Wij evalueren en reflecteren structureel en systematisch. Zo leren we van elk traject en stimuleren we elkaar om oplossingen aan te dragen, kennis uit te wisselen en te blijven ontwikkelen. Niet alleen vakinhoudelijk, ook op persoonlijk vlak vinden we groei belangrijk.

Fun

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Om goed te kunnen presteren is het belangrijk dat we plezier hebben met elkaar. Zo gaan we regelmatig naar ons ‘clubhuis’, Down Under in Nieuwegein, om te borrelen en voor sportactiviteiten. We hebben koffiemomenten, stand-ups en een Whatsapps-groep waarin we elkaar ook over niet-werk-gerelateerde zaken bijpraten. Nieuwe medewerkers krijgen een warm onthaal. Klant of medewerker: je voelt je snel bij ons thuis.

Interesse in onze diensten?