Werken bij ons

Ons team bestaat momenteel uit 17 medewerkers die samen werken aan informatieveilige organisaties door middel van Identity & Access Management. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het nastreven van onze missie, in welk team je ook zit en welke functie je ook vervult. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele sfeer waarin collegialiteit, samenwerking en betrokkenheid bij wat we doen vooropstaan.

Vacature IAM Consultant

Zoek jij een nieuwe baan binnen IAM?

Ben jij de IAM expert die organisaties helpt om de regie te pakken op hun informatiebeveiliging? Weet jij alles van veiliger samenwerken en bedrijfsrisico’s beperken door middel van Identity & Acces Management? Houd jij nieuwe IAM ontwikkelingen bij en weet je deze te vertalen naar de praktijk? Oftewel, kun jij zeggen ‘IAM in control’? Dan heten we je graag welkom in ons team.

Wat vinden we belangrijk?

Onze organisatie draait om de mensen, om jou. We vinden het belangrijk dat er een informele sfeer is waarin collegialiteit, samenwerken en betrokkenheid bij wat we doen, voorop staan. We ontwikkelen continu als team diensten voor de klant waar jouw input meer dan gewenst is en welke je gelijk kunt toetsen en inzetten bij de klant.

Samen met nog 17 medewerkers ga je aan de slag met het creëren van informatieveilige organisaties. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het Identity & Acces Management bij grote overheidsorganisaties, zorginstellingen en financiële organisaties.

Wij zijn op zoek naar:

IAM Consultants die ervaring hebben met één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden: projectmanagement, governance, business of IT.

 • Projectmanagement: planning en opzet van een IAM project, opzet van een interne roadmap, aansturing van het projectteam en het begeleiden van de organisatie om over te gaan naar IAM.
 • Governance: het opstellen van beleidsrichtlijnen m.b.t. IAM, toetsen, aanvullen en op orde brengen van Informatiebeveiligingsbeleid, ontwerpen van een autorisatiemodel.
 • Business/processen: In-, Door- en Uitstroom- (IDU) en auditprocessen in kaart brengen / uitwerken en implementeren. Ondersteunen bij het beleggen van uitvoerings- en eindverantwoordelijkheden (zoals eigenaarschap) in de organisatie, inventariseren en analyseren van functionele businessbehoefte, brugfunctie zijn tussen de business en IT.
 • IT: onderzoeken op technisch vlak welke behoefte er bij de klant aanwezig is, eventuele coördinatie van de technische implementatie van een IAM oplossing, koppelen van HR-data aan de autorisatieprocessen of het aansluiten van doelsystemen.

Waarom wil je bij ons werken?

 • Bij ons blijf je leren: door de kennis van onze zeer ervaren IAM consultants waar je mee samenwerkt, van projectleiders tot adviserend en uitvoerend consultants
 • Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom steken we veel energie in tijd om jouw kennis en ervaring te laten groeien: Je kunt je specialiseren in een IAM aandachtsgebied of afhankelijk van jouw gewenste groeipad maken we een allrounder van je.
 • Je werkt aan grootschalige IAM projecten bij uiteenlopende klanten waarmee je echt impact maakt.
 • Ons ‘clubhuis’ is bij Down Under in Nieuwegein waar we elke vrijdagmiddag borrelen met elkaar en sportieve teamactiviteiten ondernemen. Met alle coronamaatregelen organiseren we online events.
 • Thuiswerken werkt voor ons en de klant prima – ook na de lockdown is dat in overleg geen probleem.
 • Houd je wel van ondernemerschap? Bij ons kun je je salaris deels zelf bepalen met onze bonusstructuur. Je bent dus onderdeel van het succes van ons bedrijf.

Ben jij.....

 • Een gedreven collega die intrinsiek gemotiveerd is om er een succes van te maken voor de klant.

 • Minimaal 2-3 jaar aantoonbare ervaring binnen de bovenstaande IAM aandachtsgebieden.

 • Enige kennis van IAM producten is een pré.

 • Afgeronde HBO of WO opleiding.

Enthousiast geworden van deze vacature? Wij komen graag met je in contact!

Stuur een bericht naar hr@iam-in-control en dan nemen we z.s.m. contact met je op.