IAM in control is op zoek naar een

Technische Business Consultant

Ben jij de ICT’er met bedrijfskundig inzicht?  Ben jij op zoek naar een uitdaging of carrière switch richting security? Dan zoekt IAM in control jou!

Over de vacature

Als technische business consultant help jij organisaties in verschillende projectfasen van Identity & Access Management (IAM). Aspecten die hierbij horen zijn de voorbereiding en de daadwerkelijke implementatie van IAM en de uiteindelijke overdracht. Ook kan het zijn dat een klant al IAM heeft geïmplementeerd en dan zorg jij ervoor dat het naar een hoger volwassenheidsniveau gaat. Je geeft advies, ondersteunt projectmanagement of helpt bij een of meerdere onderdelen van de projectfasen. Wij nemen je uiteraard stap voor stap mee om je (meer) over deze aspecten te leren. 

Wij zoeken hiervoor mensen die affiniteit met ICT hebben. Voorbeelden hiervan zijn functies als IT (support) analist, IT business consultant, business information manager, systeem-, netwerk- of applicatie beheerder of vele andere functies waarbij een combinatie van business en IT belangrijk is. Hiernaast zijn andere ICT functies met bedrijfskundige affiniteit ontzettend relevant. 

Om jou volop te ondersteunen bij deze uitdaging of carrière switch bieden wij de IAM in control Academy aan. Deze opleiding is ontworpen om ICT’ers (met eventuele bedrijfskundige kennis) om te scholen tot IAM consultants. In een aantal weken krijg je alle kennis over IAM. Denk hierbij aan de toepassing en het beheer hiervan. Aan de hand van presentaties en oefeningen leer jij de fijne kneepjes van het vak als een IAM consultant. Na je deelname aan de IAM in control Academy krijg je een buddy. Deze begeleidt jou tijdens je eerste project en je kunt hierbij terecht met al je vragen tijdens en na dit project.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in onze vacature of heb je er vragen over?

Neem contact op voor een (online) koffietje

Leuk om binnenkort kennis te maken maken!