IAM in control is op zoek naar een

Stagiaire Marketing

Ben jij de afstudeerder die ons kan helpen met het opzetten van de marketingafdeling?

 

 

IAM in control is enorm aan het groeien en daarom is het nu tijd om onze marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. We zoeken hiervoor een enthousiaste stagiair die wil leren en doen en zo het verschil kan maken. Wil je bij ons je afstudeeronderzoek doen op het gebied van marketing en daarnaast praktijkervaring opdoen bij een expert in de IT-sector? Dan is IAM in control het ideale bedrijf om af te studeren!

Onze marketingactiviteiten kunnen wel wat liefde en aandacht gebruiken. Naast LinkedIN en events die we organiseren en bijwonen, willen we graag een stap verder en met onze marketingstrategie doelgerichter onze toekomstige klanten bereiken. Aan deze strategie mag jij meehelpen!

Bij IAM in control krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Naast jouw afstudeeronderzoek die je ook in de praktijk mag brengen, help je mee met de dagelijkse marketing gerelateerde werkzaamheden. Voorbeelden waar jij aan gaat werken zijn als volgt:

  • De zichtbaarheid van IAM in control vergroten;
  • Je gaat helpen met het genereren van nieuwe leads via verschillende kanalen;
  • Je levert creatieve input voor onze social mediakanalen, website, content marketing en video’s. 

 

Wat bieden wij jou?

  • Uiteraard een stagevergoeding – die aanstaande festivals moeten ook bekostigd worden.
  • Flexibiliteit. Wij willen ook dat jij afstudeert en daarom krijg je bij ons voldoende tijd om te werken aan je scriptie. Samen geven we vorm aan een passende stageopdracht. Een voorbeeld is het opstellen van een marketingsbeleidsadvies en de implementatie daarvan te schrijven. 
  • Een gezellig team, vrijmibo’s en verschillende uitjes. 

Wat vinden we belangrijk?

Onze organisatie draait om de mensen, om jou. We vinden het belangrijk dat er een informele sfeer is waarin collegialiteit, samenwerken en betrokkenheid bij wat we doen, voorop staan. We ontwikkelen continu als team diensten voor de klant waar jouw input meer dan gewenst is en welke je gelijk kunt toetsen en inzetten bij de klant.

Samen met nog 17 medewerkers ga je aan de slag met het creëren van informatieveilige organisaties. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het Identity & Acces Management bij grote overheidsorganisaties, zorginstellingen en financiële organisaties.

Ben jij onze nieuwe stagiaire Marketing?

Ben je geïnteresseerd in onze vacature of heb je er vragen over?

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een (online) koffietje

Leuk om binnenkort kennis te maken maken!