Over IAM in control

Met een score van 9,3 op werknemerste-vredenheid, wil IAM in control de beste werkgever voor jou zijn. Dit merk je voornamelijk op de werkvloer en wij stimuleren dit onder andere door variërende projecten, waar je zelf inspraak op hebt, en onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons relatief kleine bedrijf benadert onze medewerkers op individueel niveau. We bieden veel flexibiliteit om jouw ideale functie vorm te geven, veel carrièremogelijkheden en een goed salaris. Belangrijker is dat we de mogelijkheid bieden om jezelf te ontwikkelen. Jij doet het werk, maar wij bieden de tools. Deze tools zijn bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelplan, regelmatige feedback en vrijheid voor onze medewerkers. Bovendien zijn we altijd in voor leuke activiteiten zoals onze maandelijkse vrijmibo, kennisdelings sessies en teambuildingsactiviteiten. Tot slot werken wij hybride: je mag op kantoor werken, maar thuis werken is ook deels mogelijk indien gewenst.

Werken bij ons

Ons team bestaat momenteel uit 17 medewerkers die samen werken aan informatieveilige organisaties door middel van Identity & Access Management. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het nastreven van onze missie, in welk team je ook zit en welke functie je ook vervult. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele sfeer waarin collegialiteit, samenwerking en betrokkenheid bij wat we doen vooropstaan.

Waarom wil je bij ons werken?

Kortom, wij bieden:

Wil jij de volgende keer mee naar onze beachclub voor de vrijmibo?

Onze vacatures

Wij zoeken op dit moment een invulling voor de volgende funties;

IAM consultant

IAM consultant IAM Consultants die ervaring hebben met één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden: projectmanagement, governance, business of IT. Projectmanagement: planning en opzet van

Bekijk de vacature »

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben jij wel geïnteresseerd?

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een (online) koffietje