Experts IAM in control

Wij zijn specialisten op het gebied van Identity & Access Management. Onze consultants zetten zich elke dag in om het autorisatiemanagement te verbeteren bij onze klanten. Met enthousiasme en liefde voor het vak zorgen we ervoor dat er organisaties de regie voeren over IAM en ‘in control’ zijn en blijven. Graag stellen we onze medewerkers aan je voor:

Wim Baas

Oprichter en mede-eigenaar

“Identity & Access Management is verweven met veel andere zaken, zoals identificatie, inlogmanagement, cybersecurity, informatieveiligheid en audit. IAM vormt hierin het belangrijkste element, en is in mijn beleving zelfs de basis. Na ruime ervaring te hebben opgedaan op het vlak van sales- en accountmanagement, consultancy en internationaal projectmanagement in verschillende (leidinggevende) posities heb ik IAM in Control opgericht. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid dat alle medewerkers in ons team op een prettige manier en zorgeloos hun werk kunnen doen. In mijn vrije tijd sport ik nog altijd erg veel. Samen met mijn vrouw maak ik ook graag lange wandelingen met onze twee grote honden. In het weekend en in de vakanties varen we graag door Nederland op onze boot.”

Jean-Pierre Vincent

IAM adviseur, projectmanager en mede-eigenaar

“In onze wereld werken we steeds meer digitaal en alles wordt dynamischer. Daar gaan de ontwikkelingen ten aanzien van Identity & Access Management volop in mee en het is belangrijk dat organisaties dat ook doen. Dat dit op een veilige manier dient te gebeuren is essentieel en tegelijkertijd ook complex. Ik zorg ervoor dat organisaties mee gaan in de veranderingen en dat zij de IAM-processen in de organisatie hierop aanpassen. Alleen zo kan een organisatie hierover de regie voeren en toezien op een juiste en veilige toepassing ervan. In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel ervaring opgedaan als manager van grote IAM-projecten en ik weet daardoor complexe vraagstukken te vertalen naar concrete projectdoelstellingen. Ik ben pas tevreden als elk project succesvol is neergezet. Samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan en hiermee weet ik de juiste teamspirit te creëren. Verder ben ik een innovatief en holistische denker. Door kennis met elkaar te delen wil ik ook weer kennis verrijken. Als ik niet aan het werk ben, zit ik bij voorkeur met een goede, volle rode wijn samen met mijn gezin in de tuin of maak ik een heerlijke fietstocht door de duinen.”

Nathalie Koppers

Finance

“Sinds januari 2020 werk ik bij IAM in Control op de afdeling Back Office en ben ik vooral verantwoordelijk voor de financiële administratie van onze organisatie. Daarnaast houd ik mij ook bezig met andere werkzaamheden op het vlak van sales en HR. Samen met mijn collega’s van de back office zorg ik ervoor dat alles in onze organisatie goed geregeld wordt, van de orderaanvraag tot aan de facturatie. Hiervoor heb ik gewerkt op een administratiekantoor en begin 2020 heb ik de overstap gemaakt naar IAM in Control. Verder ben ik moeder van een (puber)zoon en in mijn vrije tijd ben ik leider en trainer bij zijn voetbalelftal.”

Martijn Moerbeek

IAM Consultant

“Voor organisaties is het voldoen aan alle weten en regels rondom privacy een steeds grotere uitdaging geworden. De maatregelen rondom informatiebeveiliging die hierbij nodig zijn, maakt deze uitdaging zo niet nog groter. In deze op het oog verstikkende maatregelen liggen echter ook vaak kansen om te groeien als organisatie. Als opgeleid jurist en gecertificeerd privacy-expert ben ik bij IAM in Control werkzaam als IAM Consultant. Ik vind het iedere keer een uitdaging om de uiteenlopende werelden van business, IT, privacy en alle wetten en regels die elk vakgebied met zich meebrengen samen te brengen. Ik wil organisaties ervan kunnen overtuigen dat deze werelden elkaar niet hoeven te bijten, maar heel goed als een geheel kunnen functioneren om zo de beste resultaten neer te kunnen neerzetten. Buiten mijn werk ben ik graag creatief bezig met het schrijven van verhalen en het maken van kaarten.”

Carmelo Trouwborst

IAM Consultant

“We leven in een tijdperk waar informatie, grip hebben op informatie en verantwoording afleggen over het gebruik van informatie steeds meer een centrale rol innemen voor organisaties in de publieke én private sectoren. Informatie beslaat voor de meeste organisaties een aanzienlijk deel van hun kapitaal. Het is belangrijk dat organisaties dit kapitaal goed beveiligen. Moderne bedrijfsvoering kan eigenlijk niet meer bestaan zonder een visie op informatiebeveiliging. IAM biedt organisaties een gestandaardiseerde, overzichtelijke manier om toegang tot informatie te regelen en zo diefstal of misbruik van informatie tegen te gaan. Sinds een aantal jaar zet ik hiervoor mijn kennis en expertise in als IAM Consultant bij IAM in Control. Hiervoor heb ik vooral gewerkt als informatiebeheerder in de financiële sector. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van consulten bij diverse overheidsinstellingen over het implementeren van Role Based Access Control en geef ik diverse organisaties advies over hoe te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming, beter bekend als de AVG. Ik heb een (hbo-) opleiding gevolgd in rechten en ook heb ik bedrijfskunde gestudeerd.”

Simone Westerhout

Marketing

“Sinds augustus 2018 ben ik bij IAM in Control werkzaam voor als Officemanager. Samen met mijn collega’s ben ik medeverantwoordelijk voor verschillende backoffice-taken. Hierbij moet je denken aan HR, Financiële administratie en Sales. Mijn focus ligt met name op de salesondersteuning, van klantwens tot offerte en opdrachtbevestiging. Ook draag ik zorg voor de juiste contractuele- en administratieve afhandeling en ondersteun ik de directie op verschillende vlakken. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik begeleidster van het handbalteam van mijn jongste dochter. Ook mijn oudste dochter zit op handbal, wij zijn dus vaak op de handbalvereniging te vinden. Verder houd ik van winkelen, goede series kijken en gezellig met vriendinnen een drankje doen.”

teammember_arnold

Arnold Keizer

IAM Consultant

“Met een rijk verleden aan IT ervaring, heb ik mij in de laatste zeven jaar gespecialiseerd in IAM binnen de bancaire sector. Een interessante en vooral dynamische IAM-omgeving. Steeds meer bedrijven zien het belang in van IAM en gaan hiermee aan de slag. De verschillen in het volwassenheidsniveau maakt het voor mij persoonlijk interessant omdat er in elke fase ruimte is voor verbeteringen. Mijn ervaring en persoonlijke interesses zijn breed. Ik zie mijzelf als een T-Shape profiel, ik ben een generalist en een specialist. Ik woon samen met een studerende zoon en mijn andere zoon is het huis uit. Ik sport veel en schrijf  een boek over mijn sport. Naast mijn baan doe ik vrijwilligerswerk voor een stichting en besteed ik graag veel tijd aan mijn vrienden waardoor ik mij nooit verveel.”

teammember_ron

Ron Busselaar

IAM Consultant

“Ik ben altijd een ICT-consultant geweest in de breedste zin van het woord, maar wilde mij graag specialiseren in de vlakken die er écht toedoen in het huidige automatiseringstijdperk. Identity & Access Management is daarmee de deur naar de toekomst. Een toekomst waar organisaties hun IAM processen op orde hebben, ze effectiever en efficiënter kunnen inrichten en kunnen aantonen volgens de steeds scherper wordende wet- en regelgeving (AVG) dat zij ”in control” zijn. Daar wil ik graag een belangrijke rol in kunnen spelen als IAM consultant bij IAM in control. Zelf heb ik veel ervaring opgedaan op dit vlak en een universitaire opleiding genoten in Information Management. Daarom voor mij een logische stap in mijn loopbaan om mij verder toe te spitsen in IAM- de basis van vele aspecten die informatietechnologie rijk is.”

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Matthijs Kempers

IAM adviseur, projectmanager en mede-eigenaar

“In toenemende mate zie je dat organisaties steeds meer doen om de veiligheid van hun informatie te waarborgen en ook te voldoen aan alle wetten en regels die er zijn. Ik adviseer opdrachtgevers hierbij op pragmatische en resultaatgerichte wijze. Daarnaast zorg ik er als projectmanager voor dat plannen gerealiseerd worden; van het opzetten, implementeren tot en met het beheren van Identity & Access Management-omgevingen. Daarnaast ben ik door het behalen van een MBI in staat om klanten te helpen bij het vertalen van de bedrijfsstrategie naar effectieve IT-oplossingen. In mijn vrije tijd sport ik veel, van fitness tot golf. Verder woon ik samen met mijn gezin met veel plezier in Utrecht en ga ik graag uit eten met een lekker wijntje erbij.”

Bram Sprokkerieft

Salesmanager

“Mijn ervaring is dat eigenlijk alle grotere organisaties in Nederland vandaag de dag wel nadenken over IAM onderwerpen. Meer grip krijgen op autorisaties en het toewerken naar rolgebaseerde toegang zijn daarbij belangrijke onderwerpen. Als sales manager probeer ik samen met de klant haalbare korte- en lange termijn doelstellingen te formuleren. Door hierbij meerdere personen van verschillende afdelingen te betrekken ontstaat er steeds meer draagvlak voor IAM. En juist dat draagvlak is een voorwaarde voor succes. Door het behalen van mijn bedrijfskundige Bachelor, MSc en MBA weet ik hoe organisaties in elkaar zitten en kan ik meedenken vanuit verschillende perspectieven en belangen. Ik woon in Utrecht met mijn gezin en breng daar graag veel tijd mee door. Daarnaast hou ik erg van sporten zoals badminton, bootcamp en met mijn herdershond wandelen.”

Fons Breedeveld

IAM Consultant

“Met vijftien jaar werkervaring als ICT- en projectmanager heb ik een brede kijk op IT ontwikkeld; van complexe infrastructurele projecten tot softwareontwikkeltrajecten. Mijn expertise binnen het team van IAM in Control ligt vooral op het vlak van projectmanagement, maar ook ‘onder de motorkap’ van een IAM-applicatie vind ik prima mijn weg. De technische implementatie van bijvoorbeeld SmartAIM (een van de IAM-applicaties waarmee we werken) kan ik grotendeels zelfstandig uitvoeren. Informatiebeveiliging is voornamelijk de veilige toegang tot systemen en informatie. De sleutel tot deze toegang ligt binnen het domein van identiteits- en toegangsbeheer. Verder ben ik vader van vier bijna volwassen kinderen en in mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Wandelen en kanoën zijn dan mijn voornaamste buitenbezigheden. Ook lees ik graag een goed boek als ik hier de tijd voor heb en zet ik mijn kennis en expertise over IT graag vrijwillig in voor goede doelen.”

Bart Engelhart

IAM Consultant

“Identity & Access Management ofwel IAM is voor mij een belangrijk aspect van informatiebeveiliging. Als IAM Consultant help ik organisaties dan ook graag bij het inrichten en implementeren IAM. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen grote en complexe organisatie- en IT-structuren, waarvan de laatste tien jaar hoofdzakelijk op het vlak van IAM en heb ik veel grote en middelgrote organisaties geholpen bij het implementeren van IAM-trajecten. Daarvoor heb ik verschillende ICT-beheerdersfuncties vervuld. Samen met mijn vrouw Janine en mijn kinderen Tom en Lisa ben ik woonachtig in het mooie Epe. Buiten het werk ben ik geregeld op de mountainbike in de bossen rondom Epe te vinden of ben ik in en rond het huis aan het klussen. Gezien mijn huidige reistijden staan andere activiteiten en hobby’s op een wat lager pitje, maar zodra er ruimte voor is, wil ik mij weer nuttig maken voor een lokale instantie of vereniging.”

Mick Lemmerman

IAM Consultant en projectmanager

“Informatieveiligheid gaat in mijn beleving niet alleen over technologie. Het raakt juist alle aspecten in een organisatie, denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsprocessen in een organisatie en het bewustzijn van hun medewerkers voor mogelijke risico’s en hoe hiermee om te gaan. Identity & Access Management ofwel IAM is een belangrijk instrument in deze ‘jigsaw puzzle’ om informatieveilig te kunnen werken. IAM komt het beste tot zijn recht wanneer hier in de hele organisatie draagvlak voor is en een-op-een is aangesloten op de bedrijfsprocessen van een organisatie. Als IAM Consultant en projectmanager bij IAM in Control werk ik altijd toe naar een optimaal resultaat. Ik ben pragmatisch ingesteld en nauw betrokken bij mijn werk en in een team. Ik ben pas tevreden als een project succesvol is afgerond. Met meer dan dertig jaar werkervaring in de ICT-wereld (onder andere bij Philips, Siemens en Oracle) heb ik veel technische kennis opgebouwd in voornamelijk internationale omgevingen. Ik weet hiermee als geen ander een brug te slaan tussen technologie en de daadwerkelijke ‘business’.”

Sabine Westerhout

Officemanager / HR

“Voordat ik bij IAM in control kwam, werkte ik bij een grote multinational in de financiële sector. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij IAM in control. Ik richt mij op alle HR- en Officetaken. Ik ben gestart in Corona-tijd waarin thuiswerken de regel was. Hierdoor merkte ik des te meer dat een HR een gezicht heeft voor elke medewerker. Van A tot Z. Naast mijn werk zorg ik graag voor mijn 2 prachtige dochters en probeer ik 4 à 5 keer per week mezelf fit te houden door middel van Crossfit, waar ik sinds ruim 4 jaar enorm verslaafd aan ben geraakt. ”

Stev Veninga

IAM Consultant

“Informatieveiligheid wordt in mijn beleving steeds belangrijker naarmate we meer en meer digitaliseren in onze wereld. Bewustwording voor risico’s neemt gelukkig steeds meer toe, maar er is nog veel werk aan de winkel. Voor IAM geldt dat eigenlijk ook; er zijn nog veel stappen hierin te zetten. Investeren in IAM is een must en verdient zich sneller terug dan je denkt! Binnen het team van IAM in Control ligt mijn expertise vooral in het inrichten van het rollenmodel, onder andere met behulp van rolemining. Dit is een techniek om de bestaande autorisaties van medewerkers in een organisatie te analyseren met behulp van matrices. Ook span ik me graag in voor goede en actuele (proces)beschrijvingen. Door zorgvuldig en respectvol met klanten om te gaan, heb ik veel kunnen realiseren. Ik heb mij nu zover ontwikkeld om ook als functioneel beheerder van de IAM-applicatie SmartAIM aan de slag te kunnen gaan. Samen met mijn vrouw woon ik in Haarlem en ben ik de trotse vader van een zoon en een dochter. Buiten het werk ben ik graag met mijn vrouw in haar doe-tuin te vinden om even ‘back to earth’ en tot rust komen. Lichaamsbeweging vind ik ook belangrijk, dus ik maak graag lange wandelingen en doe aan fitness.”

teammember_martijnv

Martijn Verhagen

IAM Consultant

“Hoe veilig zijn de bestaande werkprocessen in jouw organisatie? En worden deze wel eens gecontroleerd op veiligheid? Zeker nu alles in rap tempo digitaliseert, spelen vraagstukken op over welke personen bij welke informatie kunnen en hoe dit in de bedrijfsvoering past. IAM is daarmee een vakgebied wat volop in beweging is en mij daarom intrigeert. Met mijn opleidingen binnen (technische) bedrijfskunde, ervaring binnen IT en inzet van Lean en Agile kan ik goed de brug slaan tussen IAM en efficiënte processen in je bedrijfsvoering. Daarbij ga ik graag verder dan alleen een advies – ik breng het graag voor onze klanten in de praktijk zodat ze direct effect zien. In mijn vrije tijd sport, wandel en fiets ik graag om samen met mijn vrouw en drie kinderen de natuur en steden te verkennen.”

teammember_Luciënne Baas2

Luciënne Baas

HR Manager

“Personeel is het belangrijkste onderdeel van de organisatie: zonder goed personeel kan IAM in control niet functioneren. Hierom optimaliseer ik als HR manager de processen op dagelijks basis zodat medewerkers op een prettige manier kun werk kunnen doen. Werknemerstevredenheid, ontwikkelingsmogelijkheden en werkprestaties staan hierbij centraal. Mede door het behalen van mijn BSc. Bedrijfskunde, MSc. Strategic Entrepreneurship en MSc. HRM – cum laude, zie ik continu innovatieve mogelijkheden die deze centrale punten verbeteren. Na een dag op kantoor reis ik terug naar Rotterdam, waar ik samenwoon met vriendinnen. Als we geen etentje of borrel hebben, ben ik aan sporten. Hockey, tennis, golf- en windsurfen zijn mijn favoriet, maar ik sta ook regelmatig in de sportschool te zwoegen.